Personal Training

Via Personal Training kan je wekelijks rekenen op een persoonlijk trainingsmoment met jouw coach die je begeleidt in het doel dat jij voor ogen hebt. Wil je fitter en sterker worden of ligt de focus eerder op blessurevrij sporten? Wij luisteren steeds naar wat jij belangrijk vindt en werken een trainingsplan uit op maat van jouw behoeften. Gedurende 12 weken kan je rekenen op een persoonlijke aanpak en enthousiaste coaching door Davy, Joke of Sarah.

Coaching

Via Coaching kan je rekenen op een coach die je eenmaal per maand persoonlijk begeleidt en daarna verder op weg zet met een persoonlijk trainingsschema die je individueel afwerkt. Heb je zelf al een goede kennis van (functioneel) trainen, maar heb je nood aan een coach die je af en toe een extra duwtje in de rug geeft? Dan kan je via deze formule terecht in onze studio voor de sessie personal training én je eigen individuele trainingsmomenten.

Small Group Training

Via de Small Group Trainingen kan je sporten in een kleine groep van maximum 6 personen. We focussen tijdens deze SGT’s op 3 thema’s.
1) booty & abs 2) cardio & core 3) functionele krachttraining Voor ieder wat wils – voor elk op zijn/haar eigen nivea

Voeding

Voeding en beweging gaan steeds hand in hand. Wil je graag op een duurzame manier gewicht verliezen of wil je net sterker worden maar twijfel je over je huidige aanpak? Sarah werkt als diëtiste en sportdiëtiste een plan uit op maat van wat jij wil bereiken. Heb je daarentegen het gevoel dat je alle mogelijke diëten reeds geprobeerd hebt? Dan is een voedingsplan wellicht niet de beste manier om jou succesvol te begeleiden. Wel gaan we samen na waar het steeds opnieuw fout loopt en waar jouw specifieke valkuilen liggen. Op die manier kan ook jij succes boeken! Sarah heeft zich ook verder gespecialiseerd in de begeleiding van patiënten met een eetstoornis. Heb je te maken met een eetstoornis of een sterk verstoord eetpatroon en wil je hier graag mee aan de slag? Neem vrijblijvend contact op voor meer info.

Openingsuren

Maandag 16u – 21u
Dinsdag – donderdag: 9u – 13u & 16u – 21u
Vrijdag: 9u – 13u
Zaterdag: 9u – 13u
Zon- en feestdagen gesloten
  

 

 
 

CONTACT FITNESS

9921 Lievegem / Vinderhoute
info@studiomove.be